POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Cum pot returna produsele comandate?

Conform Legii nr. 449/2003, actualizată în 2008 si OUG. 34/2014 cumpărătorul poate returna produsele achiziționate în termen de 14 zile de la primirea lor, fără a invoca un motiv anume. 
Pentru ca returul sau schimbul de produse să fie acceptat, este necesar să ne notifici prin e-mail sau la telefon intenția ta sau completând Formularul de retur atașat mai jos.
În cazul în care se dovedește că ai primit produsul cu defect, acesta poate fi înlocuit, reparat, ți se poate oferi o reducere ori rambursarea integrală în contul bancar transmis ulterior.
Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit, însoțite de ambalajul complet, original, împreună cu toate documentele cu care a fost livrat produsul.
În cazul în care produsul a fost testat sau purtat, acesta trebuie returnat curățat și igienizat.
Nu se acceptă produsele asupra cărora au existat intervenții neautorizate.
Restituirea contravalorii sumei aferente returului/schimbului tău de produse se face în termen de maxim 14 zile calendaristice, după cum urmează:

  • pentru comenzile achitate online prin platforma Netopia Payments, restituirea contravalorii se face direct prin platforma online;
  • pentru comenzile achitate ramburs la primirea coletului, restituirea contravalorii se face în contul bancar al clientului, transmis ulterior prin e-mail ( comanda5xl@gmail.com ) sau prin Formularul online de retur.

Pentru informații suplimentare, ne poți contacta apelând 0721 347 258 sau prin e-mail comanda5xl@gmail.com .
Formularul de retur îl puteți descărca aici.